Shporta

Apple

Brendi: Apple
Fund elegant që përbehet nga materiali i imitimit të lëkurës, ndërsa tek pjesa e brendshme përbëhet nga materiali i rehatshëm i kamoshit, me ngjyrë të gjelbër tejet të bukur. Me prerje të rehatshme, ku pjesa prapa ka një prerje të hapur, për t'ju mundësuar lëvizje më të lirshme. I përshtatshëm për e..
17.90€
Brendi: Apple
Fustani elegant përbehet nga materiali cilësor i pambukut me 100%, me ngjyrë të kaftë tejet të bukur. Me prerje të rehatshme, ku nuk ju pengon që të lëvizni sa më lirshëm. I përshtatshëm për evente të ndryshme!..
44.90€
Brendi: Apple
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaftë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 21 ..
15.90€
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)