Shporta

Çanta

Çanta elegante e dorës është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrën e bukur rozë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 12 cm x 20 cm x 2 cm, ideale për çdo lloj stili!..
22.90€
Ex Tax:22.90€
Çanta elegante e dorës është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrën e bukur të argjendtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 12 cm x 20 cm x 2 cm, ideale për çdo lloj stili!..
22.90€
Ex Tax:22.90€
Çanta elegante e dorës është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 12 cm x 20 cm x 2 cm, ideale për çdo lloj stili!..
22.90€
Ex Tax:22.90€
Çanta elegante e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur portokalli. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi, gjithashtu përfshihet edhe një rrip më i gjatë. Dimensionet: 13 c..
21.90€
Ex Tax:21.90€
Çanta elegante e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të argjendtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi, gjithashtu përfshihet edhe një rrip më i gjatë. Dimensionet: 13..
21.90€
Ex Tax:21.90€
Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur rozë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi, gjithashtu përfshihet edhe një rrip më i gjatë i rregullueshëm sipas dë..
22.90€
Ex Tax:22.90€
Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të bardhë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi, gjithashtu përfshihet edhe një rrip më i gjatë i rregullueshëm sip..
22.90€
Ex Tax:22.90€
Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 15 cm x 27 cm x 1 cm, ideale për çdo lloj stili!..
34.90€
Ex Tax:34.90€
Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të argjendtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 20 cm x 31 cm x 1 cm, ideale për çdo lloj stili!..
24.90€
Ex Tax:24.90€
Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur rozë e artë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 20 cm x 31 cm x 1 cm, ideale për çdo lloj stili!..
24.90€
Ex Tax:24.90€
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të zezë dhe të bardhë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dim..
21.90€
Ex Tax:21.90€
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të hirtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 12 ..
15.90€
Ex Tax:15.90€
Prej 1 deri 12 nga 99 (9 faqe)