Shporta

Çanta

Çantë krahu - B5861
-34 %
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrë të bukur të bardhë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 18 cm x 10 cm x 2..
9.90€ 14.90€
Ex Tax:9.90€
Çantë krahu - B5545
-29 %
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrën e bukur të kaltër, të kuqe dhe të kremtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 21 cm x 17 cm x 4 cm, ideale për çdo lloj st..
9.90€ 13.90€
Ex Tax:9.90€
Çantë krahu  - B5445
-29 %
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i tekstilit, në ngjyrën e bukur të zezë dhe të bardhë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 21 cm x 18 cm x 4 cm, ideale për çdo lloj stili!..
9.90€ 13.90€
Ex Tax:9.90€
Çantë krahu - B5754
-45 %
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, është transparente dhe në ngjyrë të bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 35 cm x 10 cm, ideale për çdo lloj sti..
9.90€ 17.90€
Ex Tax:9.90€
Çantë krahu - DN-703
-16 %
Çanta elegante e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 12 cm x 27 cm x 6 cm, ideale për çdo lloj stili! ..
20.90€ 24.90€
Ex Tax:20.90€
Çantë krahu - DN-4030-4
-19 %
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur rozë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 18 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili!..
12.90€ 15.90€
Ex Tax:12.90€
Çantë krahu - DN-4030-3
-19 %
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të vjollcë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 18 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili!..
12.90€ 15.90€
Ex Tax:12.90€
Çantë krahu - DN-4030-2
-19 %
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaltër. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 18 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili!..
12.90€ 15.90€
Ex Tax:12.90€
Çantë krahu - DN-3040-1
-19 %
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaltër. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 18 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili!..
12.90€ 15.90€
Ex Tax:12.90€
Çantë krahu - DN-666-3
-17 % Nuk ka në stok
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaftë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 18 cm x 25 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili! ..
18.90€ 22.90€
Ex Tax:18.90€
Çantë krahu - DN-1060
-31 %
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiale tejet cilësore, në ngjyrën e bukur portokalli. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 22 cm x 25 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili! ..
10.90€ 15.90€
Ex Tax:10.90€
Çantë krahu - DN-6010-7
-18 %
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kremtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi, me rrip të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 17 cm x..
13.90€ 16.90€
Ex Tax:13.90€
Prej 1 deri 12 nga 125 (11 faqe)