Shporta

Çanta të mëdha

Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të hirtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 17 c..
27.90€
Ex Tax:27.90€
Çanta praktike e dorës është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 17 cm..
27.90€
Ex Tax:27.90€
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaltër. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 17 cm x 23 cm x 11 cm, ideale për çdo lloj stili!..
28.90€
Ex Tax:28.90€
Çantë krahu - 1477-1
-10 % Nuk ka në stok
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 17 cm x 23 cm x 11 cm, ideale për çdo lloj stili!..
25.90€ 28.90€
Ex Tax:25.90€
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 17 cm x 23 cm x 11 cm, ideale për çdo lloj stili!..
28.90€
Ex Tax:28.90€
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të hirtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi dhe me rripa të rregullueshëm sipas dëshirës tuaj. Dimensionet: 20 ..
28.90€
Ex Tax:28.90€
Çantë krahu - 1452-4
-17 % Nuk ka në stok
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e mbyllur të së gjelbërtës. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 24 cm x 7 cm, ideale për çdo lloj s..
14.90€ 17.90€
Ex Tax:14.90€
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kuqërremtë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 24 cm x 7 cm, ideale për çdo lloj stili!..
17.90€
Ex Tax:17.90€
Çantë krahu - 1452-2
-17 % Në stok
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaftë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 24 cm x 7 cm, ideale për çdo lloj stili!..
14.90€ 17.90€
Ex Tax:14.90€
Çantë krahu - 1452-1
-17 % Nuk ka në stok
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të kaftë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 24 cm x 7 cm, ideale për çdo lloj stili!..
14.90€ 17.90€
Ex Tax:14.90€
Çantë krahu - 1452
-17 % Nuk ka në stok
Çanta praktike e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i imitimit të lëkurës, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 25 cm x 24 cm x 7 cm, ideale për çdo lloj stili!..
14.90€ 17.90€
Ex Tax:14.90€
Çanta moderne e krahut është e përpunuar nga materiali cilësor i kamoshit, në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn të veçantë, linja precize, hapësirë e brendshme e organizuar mirë për të gjitha gjësendet tuaja me rëndësi. Dimensionet: 23 cm x 25 cm x 8 cm, ideale për çdo lloj stili! ..
49.90€
Ex Tax:49.90€
Prej 1 deri 12 nga 129 (11 faqe)