Shporta

Funde

Fund elegant që përbëhet nga materiali cilësor i poliesterit me 100%, me ngjyrë të kaltër tejet të bukur. Me prerje të rehatshme, ku në pjesën e parme ka një prerje të hapur, për t'ju mundësuar lëvizje sa më të lirshme. I përshtatshëm për evente formale dhe përditshmëri!..
17.90€
Ex Tax:17.90€
Fund elegant që përbëhet nga materiali cilësor i poliesterit me 100%, me ngjyrë të zezë tejet të bukur. Me prerje të rehatshme, ku në pjesën e parme ka një prerje të hapur, për t'ju mundësuar lëvizje sa më të lirshme. I përshtatshëm për evente formale dhe përditshmëri!..
17.90€
Ex Tax:17.90€
Fund elegant përbëhet nga materiali cilësor i poliesterit me 100%, me ngjyrë të zezë tejet të bukur. Me prerje të rehatshme dhe të lirshme. I përshtatshëm për evente formale dhe përditshmëri!..
20.90€
Ex Tax:20.90€
Fund elegant që përbehet nga materiali i imitimit të lëkurës, ndërsa tek pjesa e brendshme përbëhet nga materiali i rehatshëm i kamoshit, me ngjyrë të kaftë tejet të bukur. Me prerje të rehatshme, ku pjesa prapa ka një prerje të hapur, për t'ju mundësuar lëvizje më të lirshme. I përshtatshëm për eve..
17.90€
Ex Tax:17.90€
Brendi: Apple
Fund elegant që përbehet nga materiali i imitimit të lëkurës, ndërsa tek pjesa e brendshme përbëhet nga materiali i rehatshëm i kamoshit, me ngjyrë të gjelbër tejet të bukur. Me prerje të rehatshme, ku pjesa prapa ka një prerje të hapur, për t'ju mundësuar lëvizje më të lirshme. I përshtatshëm për e..
17.90€
Ex Tax:17.90€
Materiali përmban : 100% Pambuk...
24.90€
Ex Tax:24.90€
Fund - FMI-1328-2
-21 %
Fund - FMI-1328-1
-21 %
Prej 1 deri 12 nga 14 (2 faqe)