Shporta

Pantallona

Geta - 1083-1 Geta - 1083-1
-22 %
Geta të përpunuara nga material cilësor i poliesterit me 95% dhe elastinit me 5%. Kanë ngjyrën e bukur rozë, model me vija dhe kanë shirit elastik elastik. Të punuara nga një prerje e lirshme, shumë të rehatshme dhe me kualitet të lartë...
13.90€ 17.90€
Geta - 1083 Geta - 1083
-22 %
Geta të përpunuara nga material cilësor i poliesterit me 95% dhe elastinit me 5%. Kanë ngjyrën e bukur të zezë, model me vija dhe kanë shirit elastik elastik. Të punuara nga një prerje e lirshme, shumë të rehatshme dhe me kualitet të lartë...
13.90€ 17.90€
Materiali përmban : 85% Viskon, 15% Polyester...
24.90€
Prej 1 deri 12 nga 27 (3 faqe)