Shporta

Bluza

Jelek - 6202 Jelek - 6202
Risi
Jeleku modern është përpunuar nga materiali cilësor i pambukut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të kaltër. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën jelekun lehtë të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
27.90€
Xhemper - 4060-1 Xhemper - 4060-1
Risi
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 95% dhe poliesterit me 5%, ndodhet në ngjyrën e bukur të kaftë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
18.90€
Xhemper - 4060 Xhemper - 4060
Risi
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 95% dhe poliesterit me 5%, ndodhet në ngjyrën e bukur të bardhë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
18.90€
Xhemper - 4059-2
Risi
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 95% dhe poliesterit me 5%, ndodhet në ngjyrën e bukur të kremtë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
17.90€
Xhemper - 4059-1
Risi
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 95% dhe poliesterit me 5%, ndodhet në ngjyrën e bukur të gjelbër. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
17.90€
Xhemper - 4059
Risi
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 95% dhe poliesterit me 5%, ndodhet në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
17.90€
Triko - 4076
Risi
Triko është përpunuar nga materiali cilësor i poliesterit me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të gjelbër. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën trikon të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
17.90€
Xhemper - 4067 Xhemper - 4067
Risi
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
20.90€
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 75%, poliesterit me 23% dhe elastinit me 2%, ndodhet në ngjyrën e bukur të zezë dhe të bardhë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
24.90€
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
14.90€
Xhemperi modern është përpunuar nga materiali cilësor i akrilikut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të bardhë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën xhemperin të përshtatshëm me çdo kombinim të veshjes...
14.90€
Duksi komod është përpunuar nga materiali cilësor i poliesterit me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të kaltër. Me dizajn modern dhe prerje të lirshme, detaj ky që ju bën të ndiheni lirshëm në çdo moment...
17.90€
Prej 1 deri 12 nga 42 (4 faqe)