Shporta

Këmisha

Këmishë - 1249-2
Risi
Këmisha moderne është e përpunuar nga materiali cilësor i pambukut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të zezë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën këmishën të përshtatshme me çdo kombinim të veshjes...
20.90€
Këmishë - 1249-1
Risi
Këmisha moderne është e përpunuar nga materiali cilësor i pambukut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të kremtë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën këmishën të përshtatshme me çdo kombinim të veshjes...
20.90€
Këmishë - 1249
Risi
Këmisha moderne është e përpunuar nga materiali cilësor i pambukut me 100%, ndodhet në ngjyrën e bukur të kaftë. Me dizajn elegant dhe prerje precize, detaj ky që e bën këmishën të përshtatshme me çdo kombinim të veshjes...
20.90€
Këmisha elegante është e përbërë nga poliesteri me 100%, në ngjyrën e bukur të kremtë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
18.90€
Këmisha elegante është e përbërë nga pambuku me 100%, në ngjyrën e bukur të zezë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
20.90€
Këmisha elegante është e përbërë nga pambuku me 100%, në ngjyrën e bukur të kaftë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
20.90€
Këmishë - 1224-2 Këmishë - 1224-2
-24 %
Këmisha elegante është e përbërë nga poliesteri me 67% dhe nga viskoza me 33%, në ngjyrën e bukur të zezë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
18.90€ 24.90€
Këmishë - 1224-1 Këmishë - 1224-1
-24 %
Këmisha elegante është e përbërë nga poliesteri me 67% dhe nga viskoza me 33%, në ngjyrën e bukur të bardhë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
18.90€ 24.90€
Këmishë - 1224 Këmishë - 1224
-24 %
Këmisha elegante është e përbërë nga poliesteri me 67% dhe nga viskoza me 33%, në ngjyrën e bukur të kaftë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
18.90€ 24.90€
Këmisha elegante është e përbërë nga pambuku me 100%, në ngjyrën e bukur të kremtë. Modeli i kësaj këmishe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, ka një prerje të rehatshme dhe tejet të lirshme. Këmishë ideale për çdo event!..
20.90€
Këmishë - 1286
Nuk ka në stok
Prej 1 deri 12 nga 21 (2 faqe)